Fiske og jakt

Senja Camping ligger ved Trollbuvannet som hører til Lakselvvassdraget. Her er det gode muligheter for fiske etter laks, sjø-ørret og sjø-røye. Det betyr at ønsker du å fiske i Lakselva er Senja Camping et ypperlig utgangspunkt.

Lakselva, eller Laukhelle Lakselv, renner ut på innersida av Senja, og har sine kilder på vestsida av øya, i Svan- og Kaperfjellene. Vassdraget har en god bestand av laks, sjø-ørret og sjø-røye. 

Sesongen under ett tas det mest fisk fra midten av juli til midten av august. Da er sjø-ørreten på plass og det er fisk i hele vassdraget. Skulle laksen svikte er et godt tips å prøve sjø-ørreten og sjø-røya på vannene.

Trollbuvannet er et av vassdragets beste fiskevann. Mer informasjon om Lakselva finner du på Lakselvas egne hjemmesider.

Fiskekort for Lakselva/Laukhella vassdraget må kjøpes på nett, www.scanatura.no  

I nærheten av Senja Camping ligger også ettertraktede jaktområder hvor det blant annet kan jaktes på rype. Til forskjell fra kyst-Troms generelt har Senja en betydelig statsgrunn med fritt fiske. Ettertraktede jaktområder er Svandalen, Ånderdalen, og Kaperdalen. Alle områdene i kort avstand fra Senja Camping.

            

       sløyebenk