Familievennlige aktiviteter

Som en familiecamping har vi satt oss som mål å tilby hele familien et vidt spekter av tilbud når det gjelder aktiviteter. Vi vet at det gjør en ferie flere ganger bedre hvis man kan ha noen minneverdige øyeblikk å se tilbake til. Derfor har vi jobbet opp et tilbud til både barn og foreldre.  Campingen har blant annet stor hoppepute, og flere lekeplasser på anlegget.  Muligheter for bading i vannet utenfor campingen dersom temperaturen er bra.

Dyr på campingen

     

Vi har hvert år en rekke ulike dyr på campingplassen, og artene kan variere noe fra år til år. Du vil kunne finne kaniner, ender, geiter, griser, kalkun, gås med mer. Dette er et tilbud som spesielt barna setter stor pris på.


Skitrekk

     
Ny "skihytte" i skitrekket 
Oppkjøring Luftige svev forekommer

Vinteren -05 åpnet vi ski/akebakke med skitrekk ved campingen. Trekket er 170m langt.

Velegnet både for store og små nybegynnere. Vinteren 2010 åpnet vi "skihytta" eller varmestue, slik at det er muligheter både for kaffe og peiskos i bakken.

Andre aktiviteter

      

Vi har utleie av robåter, kanoer,kajakke og trøbåt, noe som vil glede både store og små. Det er også flere lekeplasser rundt om på campingen med sandkasse, lekestativ og husker.Området rundt campingen egner seg fint til fjellturer, fisketurer og jakt. Det kan leies robåter på campingen, enten for å fiske i Lakselvvassdraget, eller bare for å få seg en rotur. Lakselva er en attraktiv lakselv som ligger like ved campingen, og fiskekort for vannene, samt enkelte elvesoner, kan kjøpes hos oss.

Vi har også en overbygd grillplass som ligger nede ved vannet som man kan bruke til samlingssted for grilling eller sosiale sammenkomster.

Som du kan se har vi et stort spekter av muligheter for aktivisering av hele familien, og vi håper at du setter av tid til å besøke oss og oppleve disse selv!