Nettsiden bruker informasjonskapsler (cookies) for analyseformål. Les mer om vår bruk av cookies og hvordan vi behandler personopplysninger i vår privacy policy.

Book en av våre hytter

Vi har mange hytter i forskjellige størrelser. Fra lite feriehus til enkle 4-manns hytter. Alle hytter er utstyrt med mini-kjøkken med det mest nødvendige kjøkkenutstyr som kopper, kar og kjøleskap. Det er også fri tilgang på trådløs internettilkobling på plassen.

Hunder er ikke tillatt inne i hyttene.

Prisene på hyttene er sesongavhengig. Høysesong varer fra 20.6 -20.8. Klikk deg inn på en av hyttene for å lese mer, se tilgjengelighet og pris, og gjennomføre booking direkte fra våre nettsider.

image

Stor hytte/ feriehus

Denne hytten, eller feriehuset, har 6 sengeplasser fordelt på to soverom, og 2 sengeplasser(175cm lang) i hallen,  ei stue, bad med dusj, samt kjøkken, oppvaskmaskin og vaskemaskin. Hytten er plassert like ovenfor selve campingplassen.

Booking og mer informasjon >>

image

Familiehytter 32kvm (Hytte A,B og C)

Våre 3 familiehytter har to soverom med tre sengeplasser i hver.  Disse hyttene har bad og dusj og er utstyrt med puter og dyner.  Laken og sengetrekk kan leies. Fullt utstyrt kjøkken med 2 kokeplater, kjøleskap, samt kopper og kar.

Booking og mer informasjon >>

image

4-mannshytte 12kvm (Hytte D og E)

2 stk mindre hytter, med soverom og oppholdsrom. Disse hyttene har ikke innlagt vann.. Ellers er de likt utstyrt som 4-manns 22 kvadratmeters hytten, og har kjøkkenkrok og utstyr for matlaging.

Booking og mer informasjon >>

image

4-mannshytte 22kvm (Hytte F)

Vi har en slik 4-mannshytte som har ett soverom med 4 sengeplasser. Denne hytten har også bad og dusj og er utstyrt med puter og dyner. Laken og sengetrekk kan leies.  Kjøkkenkrok og TV.

Booking og mer informasjon >>

image

4-mannshytte 15kvm(G, H og I)

Disse hyttene har 4 sengeplasser.

Hyttene har ikke avdelt soverom, men har dekketøy, samt dyner og puter uten trekk.

Kjøleskap og kokeplate, men ikke innlagt vann.

Booking og mer informasjon >>

image

4-manns "Skihytte"

På sommeren leies denne ut som hytte for 4 personer. Hytta ligger stilt og fredelig til, bare 200m fra campingplassen. Det er dusj og toalett i hytta, kjøkkenkrok, samt  peisovn.

TV og uteplass med utsikt over Trollbuvannet.

Booking og mer informasjon >>

Plassering av hytter

På oversiktskartet ser du hele vår camping og plasseringen av de ulike hyttene i listen over.